Category: DEFAULT

9 thoughts on “ Spomenar

  1. Najbolja i najzanimljivija pitanja za leksikon ili spomenar. Marina Lorbek | 17 Marta, | Zabava | Nema komentara. Stari dobri leksikoni sa mnoštvom pitanja, bili su neizostavni deo starijih generacija. Jedva smo čekali da skupimo novac, kupimo neku lepu svesku, koji ćemo ispuniti raznoraznim stvarima, u koji će se upisati svi naši.
  2. Stihovi za spomenar - Pjesmice za spomenar Tko za spomen prijateljstva želi meni pružit dar, neka želju srca svoga,upiše u spomenar. Ne otvaraj, molim te jer tu piše - volim te!
  3. Spomenar. свиђања. na ovoj stranici možete naći zanimljive tekstove za pisanje u spomenar, prisjeti se na djetinjstvo.
  4. Bakin spomenar. BZB. Savršen poklon za jednu kreativnu i maštovitu osobu. Unutar ove knjige-sveske nalaze se brojna mesta za lepljenje fotografija, pisanje o članovima porodice i onome što nas čini kakvim jesmo. Podseća me na radosnice, leksikone, ali je ova za odrasle osone koje su u dubini duše još uvek deca. Nešto što ću.
  5. Za spomenar je bio karakteritičan i svinuti ugao stranice, na kojem je nešto pisalo, izvana ili iznutra (Ne otvaraj, molim te, jer tu piše - volim te! Stihovi iz spomenara prenosili su se s generacije na generaciju, pa su se isti stihovi mogli pronaći s kraja stoljeća i na početku stoljeća, uz neke inovacije koje su odraz vremena.
  6. Spomenar ti pisem,secanja radi jer necemo uvijek biti mladi mozda ce vremena suze da brise mozda te necu vidjeti vise zato ti ostavljam spomenar taj da nasem prijateljstvu ne bude kraj. Nemoj se zaljubiti ljubav nema leka nece te izleciti ni cijela apoteka.
  7. View credits, reviews, tracks and shop for the Cassette release of Neobična I Spomenar on Discogs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *